Bu kolay garnitür, özellikle yaz barbeküleri için kesinlikle favori olacak. Çıtır çıtır, lezzetli, renkli..  Makarna salatası veya klasik patates salatası gibi, ilkbahar ve yaz için mükemmel olan kremalı mayonez soslu ferahlatıcı bir yemektir.
Herhangi bir ana yemekle harika gider. Doyurur, ferahlatır ve hem çocuklar hem de yetişkinler arasında favoridir. 

Bu kolay tarif, marul, soğan, bezelye, kereviz, kremalı sos, peynir ve dana bacon katmanları ile sınırlı değil. Farklı malzemelerle deneyler yapabilirsiniz. Bezelyeyi mısırla değiştirmeyi veya biraz jambon veya patates eklemeyi deneyin.Çeşitli farklı tatlar ve dokularla yapılması ve paketlenmesi kolaydır. Servis etmek için mükemmel bir yemektir. Hamburgerlerinizin, ızgara tavuklarınızın veya sosisli sandviçlerinizin yanında mutlaka olmalı.

Yedi katlı salatayı bir araya getirme süreci şimdiye kadarki en kolay şey! Taze malzemeleri eklemek için zaman ayırın ve herkesin tekrar tekrar istediği nefis bir garnitürünüz olacak.

Yedi Katlı Salata Nasıl Yapılır?
Bezelyeyi buzunu çözmek için dondurucudan çıkararak başlayın. Bunun için soğuk suya koyabilirsiniz. Ardından dana baconı büyük bir tavada güzel ve çıtır çıtır olana kadar pişirin ve soğumaya bırakın, ardından doğrayın ve salataya hazır hale getirin.
Bir baş marul, kırmızı soğan ve kerevizi doğrayın.
Yedi katlı salatayı bir servis kasesine toplamaya marulla başlayın, ardından soğan, bezelye ve kereviz.

Sos: Kremalı ev yapımı sos için mayonez ve toz şekeri çırpın. Kerevizin üzerine tatlandırılmış mayonezi yayın.
Son katmanlar: Salatayı son iki katman, peynir ve dana bacon ile doldurun.

Yedi kat salatayı servis etmeye hazır olana kadar buzdolabında saklayın.